Hilversum, Netherlands
webmaster@

Projecten

Sublime Multi-media and Television Projects

Telegraaf Media Groep – Studio VNDG

In opdracht van NEP Netherlands de faciliteiten van de multi functionele meer-camera studio voor de Telegraaf Media Groep gerealiseerd. 


De studio is met glasvezel verbonden met zowel de facilteiten bij de Telegraaf aan de Basisweg als met de nabewerkingsfaciltieiten op bij NEP op het Media Park te Hilversum.

”het onmogelijke mogelijk gemaakt”

ZIGGO SPORT

NEP the Netherlands won de tender om Ziggo Sport volledig op nieuw te bouwen op het Media Park in Hilversum. Voor de realisatie van een project van dergelijke omvang zou eigenlijk 18 maanden nodig zijn, maar de toenmalige locatie van Ziggo Sport in Amsterdam moest al over 6 maanden verlaten worden.

NEP benaderde mij om deze uitdaging mogelijk te maken gezien de eerdere succesvolle projecten, die ik met de voorlopers van NEP had gerealiseerd.

Automated playout

Realisatie van 9 HD Playout kanalen.

Editing Suites

Realisatie van 15 editsuites en geluidnabewerking.

TV Studio

Realisatie van HD TV studio met virtual en augmented reality.

Production control rooms

Realisatie van 3 video production rooms.

INTERNATIONAAL STRAFHOF ICC

Ingest – Metadata – Archive

Bij het Internationaal Strafhof in Den Haag is het van essentieel belang, dat alle rechtzaken betrouwbaar en veilig worden opgenomen. Namens dB Broadcast uit Cambridge het Ingest-deel van het project gerealiseerd.

Antonius Hospitaal Hypercare

Patient gezondheid en veiligheid vergroot door installatie van high definintion real time camera-systeem.
Antonius hypercare behandelt patienten met hyperbare zuurstof-therapie ter genezing van onder andere moeilijk helende wonden. Dit vereiste een speciale implementatie van Canon beveiligings-camera’s. Dit project is dermate uniek, dat Canon het zelfs tot “reference case” verheven heeft.